Hemigum Doo Beograd

Preduzeće Hemigum Plast Doo  iz Beograda od 1990. godine predstavlja uvaženog proizvođača širokog spektra rezervnih delova za opremu-mašine i uređaje u svim oblastima industrije. Od osnivanja pa do današnjeg dana preduzeće se nalazi na stabilnom putu tehničkog i tehnološkog razvoja što uz konstantno jačanje kadrovskog potencijala predstavlja garanciju daljeg rasta u godinama koje dolaze.

Prateći svetske trendove u primeni najnovijih materijala i tehnologija u oblasti gume, silikona, vitona, poliuretana, teflona,  grafita, plastike i raznih kompozitnih materijala, preduzeće HEMIGUM PLAST DOO je osvojilo proizvodnju i kvalitetno izradilo preko  22.000 proizvoda različitih dimenzija, oblika i namena, čime se svrstalo u sami vrh proizvođača iz ove oblasti, ne samo na domaćem tržištu već i na tržištima zemalja bivše Jugoslavije.

Proizvodi izrađeni od kvalitetnih materijala uz doslovnu primenu propisane tehnologije izrade, obrade, dizajna i pakovanja što predstavlja najosnovnije pravilo ponašanje svih zaposlenih u ovom preduzeću, čvrst su oslonac u opstajanju na postojećem i najbolja preporuka za osvajanje novih svetskih tržišta.

PIB: 101150316
Matični: 17417282

Sertifikati i osvojene nagrade